PORTOFOLIU

mamaia

Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență circa 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

primaverii

Nordis Primăverii este un ansamblu care îmbină un nou nivel de “luxury style” cu cea mai bună locație din București, cartierul Primăverii. Clădirea are 5 etaje, zonă elegantă de recepție și spațiu comercial la parter.

baneasa

Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial construit cu responsabilitate față de mediu ce pune la dispoziția locatarilor săi 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate beneficiind de terase spațioase și locuri de parcare.

Nordis s-a ocupat de identificarea oportunității de investiție și achiziția terenului.

Nordis este agent exclusiv de vânzări al proiectului.

herastrau

Nordis Residence Herăstrau Park este un proiect rezidential premium, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte 2, 3 sau 4 camere, având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii. Proiectul este vândut în întregime.

Start typing and press Enter to search